LA BRÚIXOLA, AMB GABRIEL FIGUEREDO

La Brúixola 11/12/23

Recupera el programa sencer de 'La Brúixola' amb Gabriel Figueredo

Gabriel Figueredo

catalunya | 11.12.2023 20:45

Avui a 'La Brúixola' ... L'estabilitat de la investidura de Pedro Sánchez depèn del compliment dels seus pactes amb ERC i Junts. A més, el govern espanyol ha fracassat en el seu intent de convertir el català en una llengua oficial de la Unió Europea. L'executiu ha descartat que el tema es voti demà al Consell d'Afers Generals a Brussel·les en constatar que encara hi ha dubtes sobre viabilitat econòmica i jurídica de la mesura.

En un altre ordre de qüestions, la consellera d'Educació, Anna Simó, ha donat la cara avui, gairebé una setmana després dels resultats demolidors dels estudiants catalans a les proves PISA. Durant el programa d'avui parlem també sobre educació, però des d'una altra perspectiva: l'educació a casa. Ho fem de la mà de la psicòloga infantil Angélica Joya autora del llibre "Educar Sin Desesperar" que edita Planeta.

És dilluns i toca combat de comunicació entre els periodistes Alberto Gómez i Agustín Rodríguez. Entre tots dos intenten respondre a la següent pregunta: s'ha de dir sempre la veritat en la comunicació pública o s'ha d'amagar una part de la informació per no ferir sensibilitats? Acabem amb la nostra secció de salut mental de la mà del Robert Calvo, que ens parla sobre l'associació Obertament i el distintiu anti estigma.