LA BRÚIXOLA, AMB GABRIEL FIGUEREDO

La Brúixola 01/12/23

Recupera el programa sencer de 'La Brúixola' amb Gabriel Figueredo

Gabriel Figueredo

Catalunya | 01.12.2023 20:42

Avui a 'La Brúixola' ... Demà es reuniran a Suïssa negociadors del PSOE i de Junts per abordar la legislatura i els compromisos adquirits a la investidura. Tot apunta que el verificador serà el Centre per al Diàleg Humanitari Henry Dunant. Al Parlament, continua la comissió d'investigació sobre l'espionatge amb el sistema Pegasus.

Avui és el dia mundial de la sida: les infeccions d'aquesta malaltia van a la baixa, però encara és ben present la discriminació que l'acompanya. Durant el programa, escoltarem el testimoni d'una persona que va patir l'estigma per aquesta malaltia, però que està sobrevivint al VIH.

A dia 1 de desembre, està previst que arrenqui la temporada d'esquí. En aquest sentit, parlem sobre com la sequera afecta les pistes amb Joaquim Alsina Gil, president de l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya.

Com cada divendres, 'La Brúixola' es converteix en un espai cultural amb espectacles, sèries i música de la mà de Robert Calvo, Jaume Mas i Marta Lozano.