Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

WETOO

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Si no s'és feminista, no s'és demòcrata

  Avui hem berenat amb Octavio Salazar, que ens ha presentat el seu llibre #WeToo (Planeta), una autèntica brúixola per aquells que van perduts encara amb el feminisme. En aquest llibre, Salazar repassa els micromasclismes que exercim dia a dia i també pentina a tots aquells masclistes recalcitrants que tenen comportaments denunciables. A més, posa de relleu que entre els més joves es manté viva la discriminació, sobretot per l'auge de certs discursos polítics.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 08/03/2019

  Avui hem berenat amb Octavio Salazar, que ens ha presentat el seu llibre #WeToo, una autèntica brúixola per aquells que van perduts encara amb el feminisme. Així hem volgut commemorar el Dia Internacional de les Dones, que és aquest 8 de març. Hem parlat amb l'advocada i economista María José Tarancón, que ens ha explicat com les dones no poden arribar als llocs de responsabilitat en moltes empreses. I hem entrevistat la directora de l'Institut Català de les Dones Núria Balada. Amb en Marc Navarro hem resumit l'actualitat d'aquest dia.