Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

VICTOR PARRADO

 • Toni Marín

  Fem l'agost 26/08/2019

  Fem l'agost amb Toni Marín

  Al "Fem l'Agost" de dilluns hem parlat dels becaris i becaries i de les seves condicions laborals. Ho hem fet amb la portaveu d'AVALOT, Elena Ferrero, el membre del secretariat del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Guillem Dorca, l'exbecari i membre del col·lectiu "Becaries en lluita" de la Universitat de Barcelona, Miquel Sellés, i amb el becari a una agència de comunicació, Joan Vives. Amb el còmic de l'espectacle "El Películero", Victor Parrado, hem parlat de com ser famós no li serveix per lligar i com ha d'encarar el setembre. Després a les 22 h, hem parlat amb el Roger Zanuy i l'actor Toni Figuera sobre el teatre arriscat i amb el Pol Corredoira, hem creat el nostre propi Codi Penal de les coses que haurien de ser il·legals. Per acabar el programa, amb l'Antoni Bolinches hem parlat de quan hem d'anar al psicòleg.

 • Toni Marín

  Fem l'agost 12/08/2019

  Fem l'agost amb Toni Marín

  Al "Fem l'Agost" de dilluns hem parlat de l'alerta per part de la ONU de menjar menys carn i posar-nos a dieta. Ho hem fet amb el propietari del restaurant vegetarià "Arc Iris", Pere Llauradó, el periodista ambiental, Jordi Bigues, un catedràtic de bromatologia de la Universitat de Barcelona i el President de la Unión Vegetariana Española, David Roman. Amb el Jaume Capella ens hem traslladat a Guinea Equatorial i hem parlat amb la Laura Villalba, una missionera en aquella zona, perquè ens expliqués els projectes que duen a terme. Després amb el Víctor Parrado hem continuat parlant de la seva vida com artista i hem parlat amb Bernat Noel Tiffon, psicòleg legal i forense, i la Lorena Abellán, advocada i vicepresidenta de Mujer Unidas contra el Maltrato, dels maltractaments de gènere. Amb Albert Morrai, responsable científic de l'Observatori de Sabadell, hem parlat de les llàgrimes de Sant Llorenç i amb Enrique De Madrid de l'implantació en els bancs de sistemes biomètrics que substituirien als codis PIN. Després hem parlat de la seguretat en un mateix amb l'Enrique Aguilar, coach i formador d'HRD Espanya.Amb el Pol Corredoira hem parlat de les coses que haurien de ser il·legals viatjant i amb el José Cáceres hem aconsellat a 3 nous oients. A continuació a la secció de teatre, hem parlat del teatre musical amb el Roger Zanuy, el Pep Sala, músic compositor, lletrista i productor, i l'actor Roger Pera. Per acabar el programa, amb l'Antoni Bolinches, psicòleg clínic, escriptor i terapeuta de parella, hem parlat de com cal enfrontar-se a una ruptura sentimental.