Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

vegetals

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    DIJOUS, PAELLA

    La verdura es pot disfressar i així, s'empassa millor

    Avui la Mònica Günther s'ha proposat que el Robert Calvo faci el favor de menjar verdura, perquè estem en la setmana vegetariana arreu del món. I potser ho aconseguirà, perquè li ha proposat unes receptes on 'maquilla' les verdures d'una manera senzilla. Ella se les sap totes!

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

    El berenar també pot ser vegetarià

    Avui ha vingut a berenar a l'estudi de La Brúixola el col·lega periodista i també tècnic superior en dietètica. Ell es va passar al món del veganisme i ara glossa en una petita enciclopèdia tot el necessari per conèixer el món de l'alimentació vegetariana i vegana. Es titula 'Vegesanísimo' (Planeta). A més, ens proposa 80 receptes molt fàcils per poder sumar-nos-hi també. Fins i tot podem trobar berenars respectuosos amb aquesta opció que ja s'ha convertit pràcticament en religió.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    DIJOUS, PAELLA

    El menjar real és el millor que podem cruspir-nos

    La Mònica Günther ha arribat amb el seu 'Dijous, paella' per portar-nos un gurú de l'alimentació saludable. És Carlos Rios, que té més de 600.000 seguidors a Instagram. Recomana el que ell anomena 'realfooding', que és, al cap i a la fi, menjar productes saludables i no processats per aconseguir una millor qualitat de vida.