Temas

vegetals

DIJOUS, PAELLA

La verdura es pot disfressar i així, s'empassa millor

Avui la Mònica Günther s'ha proposat que el Robert Calvo faci el favor de menjar verdura, perquè estem en la setmana vegetariana arreu del món. I potser ho aconseguirà, perquè li ha proposat unes receptes on 'maquilla' les verdures d'una manera senzilla. Ella se les sap totes!

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El berenar també pot ser vegetarià

Avui ha vingut a berenar a l'estudi de La Brúixola el col·lega periodista i també tècnic superior en dietètica. Ell es va passar al món del veganisme i ara glossa en una petita enciclopèdia tot el necessari per conèixer el món de l'alimentació vegetariana i vegana. Es titula 'Vegesanísimo' (Planeta). A més, ens proposa 80 receptes molt fàcils per poder sumar-nos-hi també. Fins i tot podem trobar berenars respectuosos amb aquesta opció que ja s'ha convertit pràcticament en religió.

DIJOUS, PAELLA

El menjar real és el millor que podem cruspir-nos

La Mònica Günther ha arribat amb el seu 'Dijous, paella' per portar-nos un gurú de l'alimentació saludable. És Carlos Rios, que té més de 600.000 seguidors a Instagram. Recomana el que ell anomena 'realfooding', que és, al cap i a la fi, menjar productes saludables i no processats per aconseguir una millor qualitat de vida.