Temas

Toñi Moreno

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 13 de novembre hem berenat amb la presentadora i periodista Toñi Moreno. En actualitat, la coreógrafa Coco Comín ens explica les reclamacions del sector de la dansa que es veuen afectats per les restriccions i no poden entrenar i assajar. Amb en Nicolás Cevallos parlem del projecte musical Gallery que aposta pels concerts online i les gires virtuals. Amb en Guillem Cabeza fem un repàs a la història a través de les preguntes en el ‘Concurs de l’any’. I amb en Jaume Mas fem un repàs a les novetats en sèries.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Toñi Moreno: la periodista tot terreny de la televisió

Aquest divendres hem volgut berenar a #LaBrúixola amb una dona que ho ha fet tot als platós de les diferents cadenes de televisió, però també al carrer. Va començar als 14 anys a la televisió de Sanlúcar de Barrameda i ara, passats els 40, ha assolit l’exit nacional amb programes com ‘Viva la vida’, ‘El árbol de tu vida’ o ‘Entre todos’.

Con Ferrán Monegal

Monegal: "Regresa Toñi Moreno a la tele con dos toneladas de praliné encima”

Ferrán Monegal comenta ‘El árbol de tu vida’, el nuevo programa con el que Toñi Moreno regresa al estilo “Bertín Osborne pero con dos toneladas de praliné encima”. Declara que es “una vuelta de tuerca sobre ‘Esta es tu vida’ de los años ‘60” donde el invitado queda “encantado de por vida”. Continúa hablando de ‘Cazadores de Trolls’, el estreno de Pedro Aguado que trata la persecución de ‘trolls’ cibernéticos. Añade que “está bien” pero el crítico de televisión tiene sus “reservas”: “¿aquí qué papel juega la policía?”.