Temas

Tomas navarro

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 19/09/2019

Avui hem berenat amb Fernando Trías de Bes i Tomás Navarro, que ens han presentat el seu llibre 'Yo soy así', que ens retrata els diferents perfils socials que tenim al voltant. A més, com cada dijous, Mònica Günther ens ha portat la gastronomia al 'Dijous, paella'. Hem viatjat fins a Veneçuela per saber com es fan les 'arepas'. Al tram final del programa hem fet tertúlia política amb les diferents formacions del Parlament. Tot això mentre ens hem fixat en les darreres dades sobre l'absentisme laboral.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Tothom està una mica carregat de manies i de rareses

Un psicòleg i un economista i escriptor s'han unit per poder fer el llibre 'Yo soy así (Y ya no me importa)', que publica Zenith. Són Fernando Trias de Bes i Tomás Navarro, que han fet una perfecta convergència entre ficció i realitat en aquesta novel·la que obre un nou gènere literari: el del 'psicorrelat'.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Aprendre a viure amb les imperfeccions amb Tomás Navarro i el "wabi sabi"

Avui comencem el programa tot conversant amb Tomàs Navarro autor de Wabi Sabi un llibre amb el que aprendre a viure i conviure amb les imperfeccions. Acceptarse a un mateix i saber conviure amb els altres és una de les finalitats de la recerca d'aquest prestigiós Psicòleg.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 24/10/2018

Avui comencem el programa tot conversant amb Tomàs Navarro autor de Wabi Sabi un llibre amb el que aprendre a viure i conviure amb les imperfeccions. Acceptarse a un mateix i saber conviure amb els altres és una de les finalitats de la recerca d'aquest prestigiós Psicòleg. A més la Martha Gonzalez Pelaez la nostra experta en protocol ens parla d'una situació ben peculiar. El com rebutjar una invitació a un event i com d'important és ser sincer però també el saber quedar bé. I en David Morales porta un tema important. La depresió i les noves tècniques i terapies emcaminades a millorar la vida d'aquests pacients.