Temas

Thanksgiving

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/11/2019

Avui hem donat les gràcies. Cadascú a qui ha volgut. I l'audiència, també. Ho hem fet perquè és el Dia d'Acció de Gràcies als EUA. Una festa que ens ha vingut a explicar l'Andrea Abelló, propietària de la botiga 'Taste of America', que està a Barcelona. Amb la Laura Pons i amb l'Albert Arranz hem explicat l'actualitat del dia. La política l'hem analitzat amb els diputats i les diputades del Parlament.

DIJOUS, PAELLA

Així és 'Thanksgiving day': Eat, drink and be thankful

Avui hem donat les gràcies des del programa de la mateixa manera que ho estan fent als Estats Units, on és festiu nacional. Allà celebren Thanksgiving, un dia que serveix per donar les gràcies per la collita de l'any. Ens ho ha explicat l'Andrea Abelló, que és la propietària de les dues botigues que hi ha a Barcelona de 'Taste of America'.

ESTÁN PASANDO COSAS

Guillermo Fesser: "El Black Friday no lleva en EEUU más de 10 años"

Guillermo Fesser nos visita en el estudio de Más de uno para hacer una reflexión sobre el Black Friday y el día de Acción de Gracias. Explica en qué consiste esta celebración y como la viven los estadounidenses. Asegura que en el 'ciber monday' es cuando se batirán todos los récords de ventas en EEUU, más que en el Black Friday.