Temas

Teatre Borràs

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Concha Velasco està encantada de la vida de ser 'la dona orquestra'

Aquest dijous ha vingut a berenar a La Brúixola l'enorme Concha Velasco. Una gran dama de l'escena espanyola que ens ha deixat al llarg de la història amb grans títols cinematogràfics i teatrals. Però que també ha triomfat a la televisió i, en definitiva, a la vida. Ara presenta 'El funeral', una obra de teatre escrita pel seu propi fill i que representa aquests dies a Barcelona. Ha tingut uns minuts per dedicar-los a venir a la ràdio i ha estat un autèntic regal radiofònic.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

'Pel davant i pel darrera' és la comèdia més representada a Barcelona

Avui han vingut a berenar al programa dues actrius catalanes que són còmiques. Són la Mireia Portas i l'Agnès Busquets, que formen part de l'elenc de 'Pel davant i pel darrera', la comèdia de comèdies, estrenada el 1985 a Barcelona. Ara, l'obra ha arrbiat ja a les 1.500 funcions!

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Víctor Conde ens presenta la seva versió de 'Muerte en el Nilo'

Avui ha vingut a berenar al programa una dona que ha après a fer servir una pistola gràcies a la nova obra de teatre que protagonitza al Borràs de Barcelona. És la Mariona Ribas, que encapçala l'elenc de 'Muerte en el Nilo'. Una obra d'Agatha Christie, de la qual la Ribas ens ha explicat una història molt forta.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 23/09/2019

Aquest dilluns hem berenat amb la Mariona Ribas, que és la protagonista de l'obra de teatre 'Muerte en el Nilo', que es representa al teatre Borràs de Barcelona. A més, hem conegut a 'La muntatgista de La Brúixola', que és la Laura Estrada i que ens presenta els seus muntatges de so amb els protagonistes de l'actualitat setmanal. La càpsula del temps de la Georgina Boixereu ens ha portat a parlar de la Mary Santpere. Amb l'actualitat hem completat el relat de les històries de la vida.