Temas

te verd

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Jean-Jacques Fredj ens intrueix als beneficis del te verd

Ni ha molts de tipus de te verd, però els japonesos dominen totes les seves receptes. Jean-Jacques es l’encarregat de portar-nos el te fred japonès a casa nostra. Para l’orella i descobriràs tots els beneficis que ens aporta aquesta beguda.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Furoshiki, Origami, y un deliciós regust a te verd.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una meravellosa entrevista que hem fet a la Montserrat Crespín, doctora en Filosofia i experta en cultura nipona, sobre les darreres cimeres trilaterals entre Japó, Corea del Sud i la Xina, per tal de veure com, entre línies, es comença a preparar una aliança dels països de l’Asia Oriental. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada a descobrir els misteris de l’Origami i el Furoshiki. A més tindrem la sort de poder comptar amb dos súper-experts en la matèria que ens demostraran el seu art. Al Sabors de Japó comptarem amb Raul Carda, que ens explicarà totes les novetats que els productes japonesos han experimentat durant les vacances d’estiu. Per acabar entrevistarem al Jean-Jacques Fredj, creador de la marca de te ver fred Umai-cha. Amb ell descobriràs tots els beneficis que ens aporta aquesta recepta japonesa. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

Descobrim el Wa – La idiosincràsia corporativa japonesa.

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la idiosincràsia del món dels negocis i les relacions laborals al Japó amb el llibre “Wa, claves de la cultura corporativa japonesa”.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made In Japan 06/10/2018

En aquesta edició del Made In Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols tastem les diferents variants de te verd que ofereix Umai Cha de la mà de Jean-Jacques Fredj. També visitarem Kyoto, en concret el bosc de bambú d’Arashiyama i el Castell de Nijo. Recordeu també que repassem l’agenda cultural de cada setmana i a l’entrevista d’actualitat parlarem dels sous al Japó amb ICSA.