Temas

sororitat

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

És imprescindible que els homes trenquin amb la masculinitat tòxica perquè la societat avanci

Avui han vingut a berenar a #LaBrúixola dos homes que fa molt de temps que batallen, cadascú en la seva especialitat, per fer d'aquesta una societat millor. I el què fan és promoure el feminisme i els comportaments correctes amb elles, les dones. I amb tot plegat, aconsegueixen que molts altres homes en prenguin nota. Ha estat una tarda deliciosa amb les arguments i la música d'Alessio Arena i Octavio Salazar.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

La batalla per la igualtat seguirà en el futur

Avui hem rebut a l'estudi de La Brúixola per a berenar una de les periodistes més populars dels darrers anys, la catalana Sandra Sabatés, que cada nit presenta 'El Intermedio' de laSexta juntament amb El Gran Wyoming. Ens ha vingut a presentar el seu llibre 'Pelea como una chica' (Planeta), en el que destaca les grans figures històriques en la batalla feminista.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 18/12/2018

Avui hem explicat que un home ha estat condemnat a visionar com a mínim un cop al mes 'Bambi' a la presó on estarà un any per haver matat cérvols. Amb això, hem preguntat a les persones que ens escolten quina és la pel·lícula Disney que no es cansarien de veure. Hem entrevistat Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes i també David Miquel, portaveu del Sindicat de Policia de Catalunya. Tot plegat amb el repàs a l'actualitat del dia a casa nostra.