Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Sandrone Dazieri

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  La novel·la negra agrada perquè ens ajuda entrar al costat fosc que tots tenim

  Avui ens ha visitat per a berenar l'escriptor italià Sandrone Dazieri. Ell ens ha portat la seva darrera novel·la 'El Rey' (Negra Alfaguara), en la que relata les vivències d'una ex-inspectora de policia que es diu Colomba Caselli i el seu amic inseparable Dante Torre. Sandrone Dazieri ens ha explicat que el gènere negre no té gaire volada a Itàlia, que agraden més les històries que no facin pensar i que siguin amables.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 05/02/2020

  Avui hem parlat de futbol, perquè la Georgina Boixereu ha vingut a celebrar l'aniversari de dos jugadors molt importants. I això hem preguntat a l'audiència: Quin és el millor jugador de la història? Amb tot, hem berenat amb Sandrone Dazieri, un escriptor italià que ens ha presentat la novel·la 'El Rey' (Negra Alfaguara). Hem anat a la Barcelona Wine Week i hem rebut el director de L'Auditori Robert Brufau.