Temas

sake

Cata de sake con Antonio Cobo

Sopas con Onda 29/10/2019

Escucha la edición de hoy de "Sopas con Onda" con Iñaki Andradas en el Campeonato de Pinchos de Euskalherria, Silbia Redondo catando platos por Pamplona, Luis Gortari hablando de música en una conferencia y Carlos Rodríguez, José Antonio Cruz y Javier Saralegui haciendo una cata de sake gracias a Antonio Cobo, sumiller, que nos da una clase magistral sobre esta bebida.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Sake, videojocs i art multimedia

Aquesta edició del Made in Japan t’ofereix la possibilitat de conèixer les novetats del festival MUTEK 2019, els sabors del sake y les properes estrenes en videojocs. També podràs seguir aprenent japonès amb la nostra Càpsula Nipona o descobrint restaurants com el TONKOTSU Hajimemashouka? Som-hi?

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made In Japan – Saló del Manga, Japonització econòmica i Sake!

En aquesta edició del Made In Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols escoltaràs les entrevistes d’alguns cosplayers del saló del Manga d’enguany, i coneixeràs la Noriko Hata, introductora del Nihon Buyo, ball tradicional japonès, a casa nostra. També visitaràs la ciutat de Nikko, magnífica pels seus temples i santuaris, però també per les seves rutes de senderisme al parc natural homònim. Aprendreu també el que és i com es fa el Sake.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

Sake: arròs, aigua i un ingredient secret.

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer el Sake, des de la seva creació fins a la degustació. Takeshi Hirano de l’Espai Wabi Sabi et desvetllarà l’ingredient secret per a crear aquest beuratge japonès. Estigueu atents!