Temas

roses

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 23/04/19

Els llibres i les roses, tot i l'amenaça de pluja, han estat els grans protagonistes d'aquest matí de Sant Jordi... Una diada, recordem, en plena campanya electoral. Els candidats han aprofitat per passejar per les parades.

LA GRAN BRÚIXOLA

Ningú no es pot quedar sense rosa per Sant Jordi

En Miguel Cáceres ens ha portat, com sempre, les històries de la gent gran de Catalunya. Un sector de la població moltes vegades oblidat quan es tracta de dies assenyalats, com per exemple la Diada de Sant Jordi. El proper 23 d'abril, l'entitat Amics de la Gent Gran portarà roses a moltes persones de la tercera edat que no tenen ningú que els regali aquesta flor. N'hem parlat amb el seu president Albert Quílez.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 16/04/2019

Aquest dimarts hem anat fins a Londres, on ens hi ha esperat en Salvador Macip. Ell és un català que durant uns anys va viure a Nova York i que ara relata el moment que va viure durant els atemptats de l'11-S en un llibre que ens ha presentat. A més, hem parlat de la nova pel·lícula de factura espanyola que es presenta a Netflix. En Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya, que aquest proper Sant Jordi tornarà a rebre l'escalf de l'entitat Amics de la Gent Gran amb la campanya 'Roses contra l'oblit'.

EMPRENDEDORES CON MORE

Toni Abad: "Tuvimos que montar una planta procesadora de pescado por necesidad"

El Mago More nos trae a su sección a Toni Abad, un pescador de Roses y emprendedor en toda regla. Toni nos cuenta que la situación pesquera de la zona era crítica y tuvieron que buscar formas de ser competitivos. Ahora se encuentran en una etapa de bienestar y expansión, con productos innovadores de gran éxito como su famoso fumet.