Temas

psicología infantil

Actualidad de Álava 10/03/2021

Más de uno Álava 10/03/2021 con Susana Marqués.

Actualidad de este miércoles 10 de Marzo en el que Jonatan Viñas, profesor del Instituto Superior de Medioambiente: "aunque el riesgo cero no existe, si el suelo lo permite y se utiliza la metodología adecuada, la exploración de gas en el pozo Armentia II de Subijana no tiene por qué tener un gran impacto medioambiental".

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/09/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Parlem de l'acompanyament emocional dels més petits en l'inici escolar amb la psicòloga Maria Gilart. Remeis naturals amb Rami Remeis. La Marta Planes ens porta novetats literàries i l'agenda cultural.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 05/09/2018

Carles Lamelo conversa amb Maria Luisa Ferrerós psicòloga infantil per analitzar com ha de ser aquests dies que implica la tornada a la feina dels adults, però que els nens encara no comencen l'escola. Amb David Morales analitzem la situació dels sense sostre al nostre país tot parlant amb Ferran Busquets director de la fundació Arrels, qui treballa per inserir a la societat persones sense llar.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

¿Tenen massa deures els nostres fills?

Carles Lamelo conversa amb Maria Luisa Ferrerós, la nostra psicòloga infantil tot parlant del deures dels petits de la casa. ¿Son masses o són pocs? La polémica està servida.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

Espai de Psicologia de Nits de Radio

María Luísa Ferreros la nostra psicòloga infantil ens comenta les característiques dels nens amb TDA per saber què és i què no el trastorn i saber-ne identificar els símptomes.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RADIO 17/05/2018

Al #NitsDeRadio d'avui de Carles Lamelo ens visita Òscar Gonzalez per parlar-nos de sèries de televisió i quina visió tenen per exemple de la política de donald Trump. María Luísa Ferreros la nostra psicòloga infantil ens comenta les característiques dels nens amb TDA per saber què és i què no el trastorn i en David Cervelló ens porta el millor de la televisió.