Temas

Premio Ondas 2019

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 12/11/2019

Avui ha vingut a berenar al programa el líder d'aquesta ràdio. Amb Carlos Alsina hem celebrat el Premi Ondas que se li entregarà aquesta setmana a Barcelona i hem repassat moments de la seva trajectòria a la que és la seva casa. A més, hem fet el relat de l'actualitat del dia amb Laura Estrada i Gerard Sanz i hem debatut sobre l'addicció al joc amb diferents experts. Hem plantejat aquest tema amb Georgina Boixereu, que també ens ha portat la seva càpsula del temps. Avui hem ressuscitat Antonio González 'El pescaílla'.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Carlos Alsina: 'Un director inconscient va pretendre que jo fes els esports a Onda Cero'

La millor ràdio del país està aquí, 'donde Alsina'. Aquesta emissora de ràdio el va veure néixer periodísticament i ara el gaudeix com a líder i presentador del programa de l'horari estel·lar. Avui l'hem convidat a berenar a #LaBrúixola i ha acceptat. Amb ell hem repassat la seva trajectòria i hem celebrat que aquesta setmana vingui al Liceu de Barcelona a recollir el segon Premi Ondas de la seva carrera.

LA VOZ DEL OYENTE, CON ARTURITO

Arturito, emocionado con el premio Ondas: "Estoy escribiendo el discurso de agradecimiento"

Arturito se muestra emocionado en Más de uno después de que Carlos Alsina, ganase el premio Ondas 2019 por la programación especial de Más de uno el Día de la Radio. Además, asegura que ha estado trabajando en el discurso de agradecimiento, "me vienen a la cabeza tres palabras: inclusión, diversidad y visibilidad. Porque un niño mísero también puede ser una estrella de la radio".