Temas

Premi Josep Pla

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Comencem el programa entrevistant l'escriptora Maria Barbal, que ens presenta la seva darrera novel·la Tàndem, guanyadora de l'última edició del premi Josep Pla. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Seguim parlant de llibres amb l'escriptora i blogger Marta Planes i acabem amb un petit homenatge al gran poeta Joan Margarit, recordant algunes de les seves declaracions que va fer fa un parell d'anys als micròfons de La Ciutat Lleida.

Dijous 11/04/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Marc Artigau, autor de la novel·la "La vigília", guanyadora del Premi Josep Pla. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 13/02/2019

Avui hem celebrat el Dia Mundial de la Ràdio preguntant a les persones que ens escolten que la defineixin amb una paraula. Ha vingut a berenar en Marc Artigau, que ens ha presentat la seva novel·la 'La vigília', Premi Josep Pla 2019. A més, hem parlat amb Pimec sobre el fenomen del 'top manta' i hem parlat de tecnologia i maternitat de la mà de Carles Lamelo.