Temas

Peret

Con David del Cura

La Brújula de Madrid 24/03/2021

Podcast del programa completo de La Brújula de Madrid. David del Cura al frente de este programa con toda la actualidad informativa, deportiva y cultural de la Comunidad de Madrid.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

'Sabor de Gràcia' fa 25 anys que fa rumba amb un ventilador d'herència

Aquest divendres de Carnestoltes hem celebrat també l'aniversari de 'Sabor de Gràcia', una formació que fa 25 anys que estan damunt dels escenaris. Ens ha visitat el seu líder, en Sicus Carbonell, que és hereu de la rumba catalana inventada, principalment, per Antonio González 'El Pescaílla' i per Pedro Pubill Calaf 'Peret'. L'un del carrer de la Cera, al 'Barri Xino', i l'altre de la Vila de Gràcia. Carbonell ens ha presentat la seva música fent una crida a la pau i a acabar amb qualsevol tipus de violència.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 21/02/2020

Avui hem estat de divendres de Carnestoltes amb l'audiència del programa. I hem celebrat amb en Sicus Carbonell els 25 anys de vida de 'Sabor de Gràcia'. A més, ha vingut en David Cervelló a clavar les faves del divendres, en Gerard Sanz a ajudar-nos a pronunciar el cognom del nou jugador del Barça i la Núria Mora, la María Gómez, el Marc Navarro i el Pablo Alcaraz a cridar... Que no arribi dilluns!

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 12/02/2019

Avui hem berenat amb la Paquita Domingo, que des de la Federació d'Entitats Gitanes de Catalunya ens ha vingut a presentar el llibre 'Halar, cuina gitana a Catalunya'. Hem preguntat a les persones que ens escolten per la rumba catalana i els seus autors. I també ha vingut en Miguel Cáceres a parlar-nos d'històries de la gent gran. Tot això sense perdre de vista l'actualitat del dia, que ha passat pel Tribunal Suprem, a Madrid.