Temas

pere cervantes

Pere Cervantes nos habla de su novela "El chico de las bobinas"

Pere Cervantes: "La novela es una amalgama de géneros"

"El chico de las bobinas" es la sexta novela de Pere Cervantes, publicada por editorial Destino. En ella, nos habla de una Barcelona de claroscuros, de la incomparable fortaleza de las mujeres víctimas de la guerra que enseñaron al mundo cómo sobrevivir, y de esas salas de cine de barrio que permitieron soñar en los años de plomo y se convirtieron en refugio de infancias maltrechas.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Barcelona és la ciutat que més cinemes va tenir al segle passat

En Pere Cervantes dóna vida a Nil Roig, que és el protagonista de 'El chico de las bovinas' (Destino). La història transcorre a la Barcelona de 1945, just a l'acabar la II Guerra Mundial. En Nil es passa el dia amb bicicleta transportant d'un cinema a un altre velles bobines de pel·lícules. El dia del seu tretzè aniversari és testimoni d'un crim comès al portal de casa seva. I un dels elements que té en el seu poder, centra bona part d'aquest relat.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 16/03/2020

Avui ha vingut a berenar al programa en Pere Cervantes, que és escriptor i guionista. Ens ha presentat 'El chico de las bobinas' (Destino), en el que parla de cinema i del final de la II Guerra Mundial i Barcelona. A més, hem entrevistat el president del comitè d'empresa de SEAT Matías Carnero. La Georgina Boixereu ens ha explicat les notícies del dia.