Temas

patinets

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 29/11/2018

Ahir es va conèixer la notícia de la primera víctima mortal per atropellament de patinet elèctric, i avui en parlem a la tertúlia política i amb la nostra audiència. A més, el xef italià Davide Tenconi ens parla de la gastronomia del centre d’Itàlia i ens dona la recepta de la pasta Caccio e Peppe. I el Floquet de Neu segueix sent un símbol de Barcelona? Avui hem sortit al carrer amb una foto seva per saber si la gent encara sap qui és... què hauran dit?

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 31/07/2018

Hem parlat amb el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau sobre l'operació sortida. També hem tractat el tema de la mobilitat a la ciutat de Barcelona amb el Carles Iglesias i el Ole Thorson. Torna a escoltar-ho!

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 19:00h 31/07/2018

En l'edició de tarda del “Fem l'agost” hem parlat amb el Juli Gendrau, director del servei català de Trànsit per parlar de les operacions sortida. També hem tractat un tema de molta actualitat com és la mobilitat amb el Carles Iglesias, i l'Ole Thorson. I per acabar la Mireia Manjón ens ha explicat com es lliga avui en dia.