Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

ona esportiva

 • Ona Esportiva amb Albert Arranz

  EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

  Ona esportiva 10/07/2019

  Al programa d'avui, amb el Toni Frieros, el Dani Fernández i el José Agustín Gómez, analitzem quina ubicació tàctica tindria un hipotètic Barça amb Messi, Suárez, Griezmann i Neymar junts al camp. A més, atents als moviments del mercat d'estiu de FCB, RCDE i RM.

 • Ona Esportiva amb Albert Arranz

  EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

  Ona Esportiva 09/07/2019

  Al programa d'avui, amb el Jordi Montalbo, el Marc Fuster i el Juan Bautista Martínez, debatem sobre si Ousmane Dembelé mereix la condició d'intransferible o no al FCB. A més, els darrers moviments del mercat i l'inici de la pretemporada al RM, al Canadà.

 • Ona Esportiva amb Albert Arranz

  EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

  Ona Esportiva 08/07/2019

  Al programa d'avui, amb el Víctor Patsy, el Pedro Nieto i el Marc Mosull, analitzem l'impacte que poden tenir al barcelonisme a nivell d'ilusió les adquisicions d'Antoine Griezmann (més que probable) per l'equip de futbol i de Niko Mirotic per l'equip de bàsquet. A més, les darreres novetats del mercat d'estiu al FCB, RCDE i RM.

 • Ona Esportiva amb Albert Arranz

  EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

  Ona Esportiva 05/07/2019

  Al programa d'avui, amb la Gemma Martos, el Nacho Julià i el Marc Raymundo, analitzem l'assumció de l'ària esportiva per part del President del Barça, Josep Maria Bartomeu després de la dimissió del que era Vicepresident Esportiu, Jordi Mestre. A més, la presentació oficial de Frankie De Jong, la cessió de Reguilón del RM al Sevilla i altres novetats del mercatto, culé, merengue i al RCDE.

 • Ona Esportiva amb Albert Arranz

  EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO CATALUNYA

  Ona Esportiva 04/07/2019

  Al programa d'avui, amb el François David, l'Albert Fernández i l' Angel Rubiano, debatem sobre la conveniència d'oferir jugadors del FCB per abaratir la possible contractació de Neymar; la dimissió del vicepresident esportiu Jordi Mestre i el calendari de lliga de la temporada 2019/2020 que s'ha configurat avui.

 • Ona Esportiva amb Albert Arranz

  EL PROGRAMA D¨ESPORTS D´ONDA CERO CATALUNYA

  Ona Esportiva 03/07/2019

  Al programa d' avui, amb el Pitu Abril, el Luisfer Rojo i el José Agustín Gómez, debatrem si Leo Messi hauria de renunciar a la seva selecció - després d' una nova decepció, ara a la Copa Amèrica 2019 - i dedicar-se exclusivament al Barça el que li resti de la seva carrera profesional. A més, els darrers moviments del mercat d' estiu al FCB, RCDE i RM.