Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

neologismes

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 18/12/2018

  Avui hem explicat que un home ha estat condemnat a visionar com a mínim un cop al mes 'Bambi' a la presó on estarà un any per haver matat cérvols. Amb això, hem preguntat a les persones que ens escolten quina és la pel·lícula Disney que no es cansarien de veure. Hem entrevistat Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes i també David Miquel, portaveu del Sindicat de Policia de Catalunya. Tot plegat amb el repàs a l'actualitat del dia a casa nostra.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 04/12/2018

  Avui hem preguntat per les millors paraules del català. Ho hem fet amb motiu de la votació que porta a terme l'IEC per trobar el neologisme d'aquest any. Han vingut a berenar al programa el Premio Planeta 2018, Santiago Posteguillo, i la finalista del guardó Ayanta Barilli. Amb l'Adriana Díaz hem explicat les històries de la gent gran de Catalunya. Hem fet el relat de l'actualitat amb Marc Navarro.