Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

nenes

nenes

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Dones a la ciència: poca representació i menys oportunitats que els homes

  Avui ens ha visitat per a berenar Sònia Estradé, que és professora d’Enginyeria Electrònica i Biomedicina de la Universitat de Barcelona. L'hem convidat després que ella hagi estat protagonista en la commemoració que s'ha fet a la UB del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència. Ella assegura que les dones tenen una representació molt baixa en la ciència en general i molt minsa en sectors com el seu, el de la nanociència. Amb tot, ens ha sorprès relacionant la física i la copla!

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  L'assejtament contra les persones joves pot sortir molt car

  Avui ha vingut a berenar al programa l'Emily Rivas, la portaveu de Save The Children a Catalunya. Amb ella hem analitzat les dades del darrer informe de l'entitat, que alerta del preu que poden pagar els joves que són assetjats per altres joves o bé per adults. A més, hem analitzat la situació de pobresa que viu més d'un quart de la població juvenil.