Temas

Navia de Suarna

SE NOS VA LA OLLA

La comarca de Sarria celebra cuatro días de degustación del cocido porco celta

Diez locales de hostelería ofrecerán desde el sábado 26 hasta el martes 1 de marzo cocido, raciones y tapas elaborados con productos porco celta. En Navia de Suarna celebran este domingo la edición XXXI de su Festa da Androlla y la Ribeira Sacra llega el "Estase Cocendo" en el que participan 70 establecimientos. Habrá además visitas guiadas, encuentro motero o rutas a caballo. Con Mercedes González repasamos estas y otras citas gastronómicas como la cata calificación de la D.O Ribeira Sacra que volvió a celebrarse tras la anulación del pasado año por la pandemia.

Onda Cero Galicia

Gente Viajera de Galicia (01-03-2019)

Viaxamos en familia con Begoña Estévez desde "Vigopeques", ela é a galega viaxeira que nos visita esta semana. Ademais, organizamos a última cuchipanda de inverno con Carlos Taboada e Quique Mauricio, os amigos de Polo Correo do Vento. Visitamos Navia de Suarna para sumarnos á súa Feira da Androlla e rematamos a viaxe na cidade de Lugo para celebrar os dous soles Repsol que acaba de conseguir o Restaurante España de Héctor López