Temas

NAIXEMENT

LA CÀPSULA DEL TEMPS

Felipe González va fer història per majoria absoluta

Avui hem repassat la vida i trajectòria de l'home que un dia va fer història convertint-se en President del Govern per una majoria absoluta aplastant. Felipe González va ser un home clau en l'inici de l'etapa democràtica a Espanya. En Jaume Mas i Roma ens glossa la seva figura i ens repassa altres efemèrides d'aquest 5 de març.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

Sabem quan va néixer l'Elvis... però no si està mort del tot!

Avui hem recordat el rei del Rock. Elvis Presley, que avui, 8 de gener, hagués fet anys. El món sencer commemora el seu estil únic i l'important llegat que ha deixat en el panorama musical. Molts van plorar la seva mort quan en ple agost de l'77, un atac a el cor va acabar amb la seva vida de forma inesperada amb tan sol 42 anys. Avui hem recordat la seva figura de la mà de la Maria Gómez.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

John Lennon: el geni de la música que ara tindria 79 anys

La Georgina Boixereu avui ens ha portat fora de Catalunya i d'Espanya amb la seva càpsula del temps. Hem viatjat fins a Liverpool per conèixer la història d'un dels pares de la música contemporània. És John Lennon, membre del grup 'The Beatles', que amb les seves cançons va marcar a generacions senceres. Va anar de la mà durant 8 anys amb Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

LA CIUTAT D’ESTIU, AMB JOSEP PUIG

Miquel Rafa: “El linx no és perillós ni per a l’home ni per a la ramaderia”

Josep Puig entrevista a La Ciutat d’estiu en Miquel Rafa, director del departamento de territorio i medi ambient de la fundació Catalunya La Pedrera per parlar de l’únic linx que ha nascut en l’últim segle al Pirineu català. Ara ja, amb dos mesos, es pot veure en el Centre de Recuperació de Fauna de Mónnatura Pirineus i que servirá per reforçar la tasca d’educació ambiental que porten a terme.