Temas

morts

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/10/2019

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres Corbacho. El Celestino, no, l'altre. El gran Jose Corbacho ha passat per l'estudi del programa per presentar-nos el seu nou show i per parlar del món de l'humor i dels còmics. A més, l'Adriana Díaz ens ha parlat de la castanyada i de Halloween, el mateix dia que la Laura Estrada ha remogut els morts. Tot plegat sense deixar de rebre la càpsula del temps de la Georgina Boixereu, que avui ens ha portat a 1956 i al Paseo de La Habana de Madrid. Amb la Laura Pons i l'Albert Arranz hem fet el relat de les notícies del dia.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 24/10/2019

Avui ha visitat el programa el Dr. Bonaventura Clotet, pare de la Fundació Lluita contra la Sida. Ha berenat amb Robert Calvo, que després ha rebut a l'estudi Mònica Günther, que ha portat receptes de pizza. Amb Laura Pons ha fet el relat de les notícies del dia, que ha completat José Agustín Gómez. La Georgina Boixereu ha portat amb la seva càpsula del temps un record a Manolo Escobar. Per completar-ho tot, hi ha hagut debat amb els representants dels diferents partits polítics catalans.

L'ACTUALITAT DEL DIA

L'estiu deixa 26 morts a les platges, mentre falten 3.000 socorristes

Els mesos de juliol i agost s'han saldat a Catalunya amb la mort de 26 persones a les platges de tot el territori. Aquest 3 de setembre s'hi ha sumat una víctima més. D'aquesta problemàtica i de la manca d'efectius de socorrisme n'hem parlat amb Albert Calabuig, president de l’Associació d'Empreses Catalanes de Salvament Aquàtic.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 09/08/2018

La policia catalana no tenia constància de que l’imam de Ripoll tingués cap antecedent policial, malgrat que va passar-se diversos anys a la presó de Castelló per un delicte relacionat amb el tràfic de drogues. Els Mossos d’Esquadra i la Guardia Urbana de Barcelona duen a terme una operació antidroga al barri del Raval de Barcelona. I expliquem que les morts per cop de calor augmenten fins a 6.