Temas

montsec

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Salvador Ribas, director científic del Parc Astronòmic del Montsec que aquesta setmana acull en línia, el congrés mundial sobre contaminació lumínica ALAN 2021. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové i repàs a l'agenda cultural.

CONGRÉS MUNDIAL SOBRE CONTAMINACIÓ LUMÍNICA AL PARC ASTRONÒMIC DEL MONTSEC

Salvador Ribas: “Tenir les llums enceses amb la mateixa intensitat quan hi ha hagut el confinament nocturn és ridícul, s’ha deixat passar una oportunitat única”

Fins al 17 de juny es celebra al Parc Astronòmic del Montsec la setena edició del congrés internacional Artificial Light at Night (ALAN 2021), considerat el més important del món en la recerca sobre contaminació lumínica i enllumenat a la nit. A La Ciutat Lleida n’hem parlat amb Salvador Ribas, director científic del Parc Astronòmic del Montsec.

Dimarts

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Ferran Alemany que ens presenta les caixes artístiques de torrons que promocionen el Montsec. Rami remeis i noves tecnologies.