Temas

mòbils

LA CÀPSULA DEL TEMPS

Les emoticones van arribar abans que l'era dels telèfons mòbils

La Georgina Boixereu i Vozmediano té una càpsula del temps que, a banda de portar-nos a moments de la història, ens ofereix dades que potser molta gent desconeix. Com per exemple que l'emoticona va arribar abans que l'emoji. I que no són la mateixa cosa. S'atribueix la seva invenció a Scott Fahlman al 1982.

TECNOLOGIA, A LA BRÚIXOLA

En aquesta vida, hi ha apps per a tot!

En Carles Lamelo ha arribat com cada dimecres a l'estudi per portar-nos les novetats tecnològiques. En aquesta setmana de Mobile World Congress hem preguntat a l'audiència quines coses els agradaria que fes el mòbil i que encara no fa. En Carles, contesta tots els dubtes i preguntes!

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 27/02/2019

Avui hem explicat que un informe del BBVA determina que Barcelona i Madrid són les dues ciutats amb més qualitat de vida per a viure. Però nosaltres hem volgut posar de relleu la importància dels pobles, pels que hem preguntat a la nostra audiència. A més, hem berenat amb Marc Pastor, agent dels Mossos d'Esquadra, que ha participat en l'escriptura d'un llibre que edita el cos i que explica diferents casos ficticis per ajudar la gent a tenir consells davant la possibilitat que es facin realitat. En Carles Lamelo ens ha portat l'actualitat tecnològica i en Marc Navarro ens ha explicat les notícies del dia.

TECNOLOGIA, A LA BRÚIXOLA

Viatjar és més fàcil amb un mòbil a la mà

En Carles Lamelo ens porta a voltar pel món de manera més fàcil amb l'ajuda de diferents apps que ens aportaran informació dels diferents destins vacacionals que decidim. L'hem saludat des de Fitur, la fira del turisme mundial que se celebra aquests dies a Madrid.