Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Marisol de la Orden

 • AUDIO LAMELO

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  NITS DE RADIO 07/06/2018

  En David Cervelló conversa amb Marisol de la Orden que totes les setmanes ens proposa activitats per a fer en familia, en aquesta ocasió amb la presencia de Leo Sorribes, director del "Ballet Catalunya", qui ens presentarà les propostes i formacions que preparen pels propers mesos al nostre pais.

 • AUDIO LAMELO

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  NITS DE RADIO 01/06/2018

  Carles Lamelo entrevista a la psicòloga Elia Quiñones per aprendre què és i com podem definir i analitzar la intel·ligència. A més Marisol De La Orden ens segueix proposant activitats per a fer en familia, amb Ana Llaudet, la directora d'un centre on els nadons aprenen a estar en contacte amb l'aigua de ben petits i amb Dani Gallart coneixerem què és i com portar una dieta tova.

 • AUDIO LAMELO

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  NITS DE RADIO 10/05/2018

  Carles Lamelo conversa amb Clara Darder, educadora social i coach sobre com millorar l'escolta activa, com aprendre a escoltar als altres. Óscar González ens parla de sèries de televisió que tornen, com Rosanne i la continuació de "Karate Kid" ara en format sèrie. Marisol de la Orden ens porta Eva Martín fundadora de Tiendeo.