Temas

lo pau de ponts

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, avança el calendari de vacunació i Salut ja parla del mes de juliol per començar a vacunar els menors de 40 anys. Tres mesos després de l'empresonament de Pablo Hasel, els partits sobiranistes demanaran al Congrés que derogui les injúries a la Corona i l’enaltiment del terrorisme. Entrevista amb l'artista Lo Pau de Ponts que presenta l'avançament del seu primer disc, "Sigues Tu", una cançó que ha comptat amb la col·laboració del youtuber Miquel Montoro. Nous programes a la televisió i a les plataformes i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

ENTREVISTA AMB LO PAU DE PONTS A LA CIUTAT LLEIDA

Lo Pau de Ponts i Miquel Montoro s'uneixen en un cant reivindicatiu a l'autenticitat i el món rural, en l'avançament del primer disc de l'artista lleidatà

Lo Pau de Ponts ha aprofitat els mesos de confinament per a hibernar i crear noves cançons per al que serà el seu primer treball discogràfic: "Ojo, que ja hai arribat!" i que es publicarà el proper mes de juny. Comença a escalfar motors amb la presentació de la cançó "Sigues Tu" que ha comptat amb la col·laboració del youtuber mallorquí Miquel Montoro, amb qui ja havia treballat anteriorment. A La Ciutat Lleida en parlem amb lo Pau de Ponts.

Dilluns

La Ciutat Lleida 13/02/17

Avui celebrem el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida. Programa especial des de la plaça Sant Joan, en col·laboració amb 12 emissores més i el Col·legi de Periodistes. Tenim tertúlia esportiva, solidaritat amb Postureig Lleida i Afanoc i l'actuació de Lo Pau de Ponts.

Divendres

La Ciutat Lleida 15/07/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui Lo Pau de Ponts i el Sr. Postu ens presenten la cançó de l'estiu per a Lleida i Tarragona. Regals per als oients, cinema, agenda i actualitat del dia.