Temas

llengua

MIÉRCOLES | A LAS 12:20 HORAS

Más de uno Marina Baixa 23/11/2022

El magazín más completo de la Marina Baixa con Marta Llinares: entrevistas, actualidad, deportes y entretenimiento

Con María José Gimeno

Más de Uno Sagunto, 13 de Julio de 2021

Hoy en Más de Uno Sagunto hemos entrevistado a la representante del Gabinete de Promoció del Valencià que tiene por objeto para promover la lengua. Hemos hablado de María Josep Picó, una de las protagonistas del libro "Ciutadanes" escrito por Albert Llueca. Y Celia Peris nos ha contado las rutas de arte urbano y de la Sierra Calderona. Además, toda la información local con Lorena Oliver y María José Gimeno.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Els orígens de la llengua japonesa

S’acosta el final de la temporada i no volem acomiadar-nos de tots vosaltres sense tractar de aclarir els orígens de la llengua japonesa, i qui millor per a poder-nos guiar en aquest viatge en el temps que la Sachiyo Takabe de Bunka Barcelona.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – El futur dels cetacis a les costes nipones, viure el Matsuri “a tope”, més novetats saboroses de Japonshop.com i el Màster definitiu en cultura i negocis al Japó.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. El Ferran Tarradellas, representant de la comissió europea a Barcelona, ens explicarà a la secció d’actualitat les bondats del nou acord comercial que enfortirà les relacions entre Europa i el Japó. La Sachiyo Takabe de Bunka Barcelona et desvetllarà els orígens de la seva llengua, la japonesa, per poder aprendre millor aquest idioma fascinant. Al Sabors de Japó ens deixarem recomanar pel Raul Carda de Japonshop.com i les seves especialitats en snacks, begudes i noodles recent importats del Japó. Per acabar descobriràs que també es fa Wasabi a Catalunya, tot gràcies a Yama Aoi Wasabi. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Coneix al Iñaki Soto, el responsable del projecte linguístic Academia Japonia

L’Iñaki Soto li ha donat una volta a això d’aprendre el japonès, doncs ens explica que si un no viu la llengua al seu lloc d’origen és molt difícil que mai l’arribi a perfeccionar. I té tota la raó, es per aquest motiu que envien als seus alumnes, si ho desitgen, a fer practiques o a treballar al Japó, per a que la immersió sigui total. Si vols conèixer la seva experiència personal amb el país del sol naixent i com segueix evolucionant la seva visió d’acadèmia, no pots perdre’t aquesta entrevista.