Temas

llegums

L'ACTUALITAT, A FONS

Toni Massanés aposta perquè els llegums tornin a ser protagonistes de la nostra dieta

El director de la Fundació Alicia ha passat avui per La Brúixola per posar en valor els llegums, en aquest 10 de febrer, Dia Mundial dels Llegums. Ell diu que cal tornar a les receptes que tenen el llegum com a base. Apunta que cal començar deixar les carns vermelles, sobretot aquelles de les quals no en sabem la procedència.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 10/02/2020

Avui ha vingut a berenar el músic Jorge Ruiz, que és el líder de Maldita Nerea, Ho ha fet amb motiu de la sortida a la venda del seu nou disc. A més, hem posat en valor els llegums, avui que n'és el dia mundial, amb el gastrònom Toni Massanés. La Georgina Boixereu i Vozmediano ens ha explicat quan va començar la lliga espanyola i la Laura Estrada ens ha portat el seu muntatge setmanal.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les llegums, el menjar del futur

El xef Davide Tenconi ens explica curiositats sobre les llegums, un dels aliments més complets que existeixen. A més, ens explica dues receptes fàcils i ràpides per fer amb llegums: creps de pèsol i nachos de cigró.