Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

jxc

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 11/07/19

  Nuria Marín és la nova presidenta de la Diputació de Barcelona gràcies a l'acord entre el PSC i JxC. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat el processament de Quim Torra i desestima la sol·licitud de recusació que el president català havia fet contra el jutge que instrueix la seva causa. I també hem explicat que els treballadors de terra d'Iberia convoquen vagues per 27 i 28 de juliol a l'aeroport de Barcelona

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 08/07/19

  ERC demana a JXC que es repensi el seu pacte de govern amb el PSC a la Diputació de Barcelona. Quim Torra ha recusat el jutge instructor de la causa per no haver despenjat el llaç de la façana de la Generalitat en periode electoral. I també hem explicat que la víctima de la Manada de Manresa assegura que la van forçar amenaçant-la amb una pistola.

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 09/10/2018

  La mesa del parlament aprova celebrar el debat de política general aquesta tarda però deixa sense efectes la delegació de vot dels diputats de junts per Catalunya suspesos pel tribunal constitucional. Mentre, des del govern de la Generalitat asseguren que les discrepàncies entre Junts per Catalunya i ERC no afecten al bon funcionament de l'executiu. I també hem explicat que les fortes pluges caigudes aquest matí, han tornat a col·lapsar la ciutat de Barcelona.

 • AUDIO MORA

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 19/12/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Maria Forné, cap de llista de JxC a Lleida. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.