Temas

Juan Torres

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

Què és la "Renda bàsica", ens ho explica l'economista Juan Torres

Carles Lamelo entrevista a l'economista Juan Torres, qui ens explica, a través del seu llibre "La Renta Básica", Què és aquest concepte tan clau en la recent política econòmica al nostre país, quants tipus hi ha, com es finança i quins efectes té en la societat del segle XXI

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 16/05/2019

Carles Lamelo entrevista a l'economista Juan Torres, qui ens explica a través del seu llibre "La Renta Básica" Què és aquest concepte tan clau en la recent política econòmica al nostre país, quants tipus de renda bàsica existeixen, com es finança i quins efectes té en la societat del segle XXI. També parlem amb el Dr. Joaquim Valls, autor de "Manual-mente" unan obra amb la que ens proposa com, a través de l'escriptura, és pot millorar la nostra vida. I també parlem amb Juan Pedro Romera, actor, director y autor teatral qui ens planteja la importancia del llenguatge dels contes.

CON FERRÁN MONEGAL

La tele con Monegal: Juan Torres abandona el plató de La Sexta Noche

Ferrán Monegal, comenta que por primera vez en la historia de La Sexta Noche un invitado abandonó el plató después de que Inda le vinculara a Podemos. Además habla sobre el comienzo de GH VIP sobre el que afirma que los concursantes “habían sido famosos años atrás” y ahora “estaban a la espera de destino audiovisual”.