Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Jose Mari Azpiazu

Jose Mari Azpiazu

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 25/05/2019

  Avui a Gente Viajera Catalunya posem rumb al món rural per conèixer les propostes de Benvinguts a Pagès, una iniciativa que ens permetrà viure experiències de contacte amb la natura i amb els productes de proximitat de Catalunya. En aquesta edició també viatjarem als Estats Units per recórrer alguna de les seves mítiques rutes de carretera i tastarem les millors tapes dels hotels de Barcelona i Madrid que estan vivint el darrer cap de setmana de Tapa Tour. Sebastián Álvaro i Jose Mari Azpiazu son dos mítics alpinistes que han coronat els cims més espectaculars. Han viscut aventures increïbles que ara expliquen al llibre ‘La vida al límite de la vida’ de l’editorial Planeta. Avui els hem convidat perquè ens n'expliquin algunes.

 • Sebastián Álvaro

  LA ROSA DE LO VIENTOS

  Sebastián Álvaro: "El libro recoge el legado que nos ha dejado el alpinismo clásico, lejos de la concepción deportiva que tenemos hoy"

  Sebas Álvaro y José Mari Azpiazu nos presentan ‘La vida en el límite de la vida: Experiencias de alpinistas para inspirar nuestro día a día’. El libro recoge el legado del alpinismo clásico, donde se cuentan “historias al límite porque es donde te coloca la montaña”. Hasta hace algo más de 200 años, “la altitud y las montañas han estado ligado a la idea del cielo, un mundo ajeno a los hombres que cambió en los últimos 200 años”. “Hoy se practica el alpinismo exigente, con el objetivo de lograr la cima, pero cuando lo conseguimos no somos conscientes porque te queda el objetivo de volver”. “A la montaña se va a sufrir, pero no a morir”.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  La muntanya fa olor de llibertat

  Dos homes han visitat l'estudi de La Brúixola per berenar amb nosaltres. Són Sebastián Álvaro i Jose Mari Azpiazu, que presenten el llibre 'La vida en el límite de la vida'. En ell expliquen històries al voltant de l'alpinisme. Recullen testimonis dels grans alpinistes de tot el món.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 15/10/2018

  Avui hem parlat de la pluja, que està causant greus inundacions a Catalunya. I hem preguntat a l'audiència si són amants de la pluja o en són destractors. Hem entrevistat dos alpinistes que ens han explicat el més bonic i el més cru de les muntanyes. I la Mònica Günther ens ha parlat de carn de la bona al seu espai de gastronomia. Amb Marc Navarro i Gerard Sanz hem completat el relat de l'actualitat.