Temas

Javier de las Muelas

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 21/09/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui els expliquem quins son els serveis VIP que demanen els viatgers de màxim luxe que arriben a Catalunya. Mariano López, director de la revista Viajar i col·laborador de l'edició nacional de Gente Viajera ens parla de Nova York, participem en un safari sostenible per l'Àfrica i Javier de las Muelas ens porta als millors bars i cocteleries del planeta.

DIJOUS, PAELLA

Javier de las Muelas homenatja Lola Flores al seu nou còctel

La Mònica Günther ha arribat un dijous més a La Brúixola amb el seu 'Dijous, paella'. I ens ha portat un dels empresaris més coneguts de Catalunya, que és Javier de las Muelas. El propietari de 'Dry Martini' ens ha presentat la seva carta de còctels per a aquest estiu, que porta, entre altres, records de Lola Flores.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 11/07/2019

Avui hem explicat quines seran les temperatures de Barcelona i Madrid al 2050. Farà més caloreta. Això, en el dia que hem decidit preguntar a l'audiència per aquelles batalles que han matingut per culpa de l'aire condicionat. Ha vingut a berenar amb nosaltres el col·lega periodista Carlos Luria, que ens ha presentat la seva darrera novel·la 'Cómo matar a un lector'. Mònica Günther ens ha portat Javier de las Muelas al 'Dijous, paella'. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia, que hem analitzat amb els representants dels partits.