Temas

Ivan Morales

Aires de Feria. Hablamos con Iván Morales, director de desarrollo de negocios de Congelados Sanamar

'Las ferias son un repunte en las ventas'

Podcast de la entrevista a Iván Morales, director de desarrollo de negocios de Congelados Sanamar, desde el restaurante El Rescoldo

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

A 'La partida d'escacs', Jordi Bosch fa tots els papers de l'auca

Avui ha vingut a l'estudi de La Brúixola el director de teatre Ivan Morales, que està al capdavant de l'obra 'La partida d'escacs', al Romea de Barcelona. Una obra de teatre basada en la novel·la homònima i que relata una partida d'escacs marcada per la bogeria al damunt d'un transatlàntic que va de Nova York al Brasil. El protagonista damunt les taules és Jordi Bosch, que fa, mitjançant el monòleg, tots els papers que hi intervenen.

LES HISTORIES DE LA VIDA

La Brúixola 24/05/2019

Avui hem dedicat el programa a Aladdín, que s'estrena aquest divendres als cinemes, ara amb personatges de carn i ossos. I hem preguntat a l'audiència: Quins tres desitjos demanaries al geni de la llàntia? Ha vingut a berenar amb nosaltres el director de teatre Ivan Morales, que està al capdavant de l'obra 'La partida d'escacs', al Romea de Barcelona. Tot això en el darrer dia de la campanya per a les eleccions municipals i europees d'aquest diumenge. N'hem parlat amb un politòleg.