Temas

inesperado

Con Dámaris Ojeda

Un viaje `Inesperado´ con Diana Navarro - "MÁS DE UNO CARTAGENA" 13/12/19

Diana Navarro, nos propone un viaje "Inesperado", once destinos por descubrir. Un disco donde fusiona copla, flamenco, zarzuela, pop sinfónico o música electrónica, incluso se atreve con el trap, y su particular homenaje que rinde a uno de sus ídolos, Marifé de Triana en "Encrucijada". En "MÁS DE UNO CARTAGENA", nos adentramos en su disco, con una voz que traspasa el alma con cada nota y con cada palabra. Este sábado a las 21.30 hrs, en el Nuevo Teatro Circo de Cartagena.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 26/11/2019

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres la cantant malaguenya Diana Navarro, que presenta nou disc. Es titula 'Inesperado'. I ho és, perquè porta copla 'trap'. A més, la Georgina Boixereu ens ha relatat com han estat aquests primers 29 anys de vida d'Onda Cero, que avui estem d'aniversari. I la Maria Castanyer ens ha acostat una proposta per a la gent gran que fa l'Orfeó Gracienc, a Barcelona. Ho hem completat tot amb l'actualitat del dia de la mà de la Laura Pons i en José Agustín Gómez.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Diana Navarro ens porta una copla trap inesperada

L'artista malaguenya ha estat berenant avui amb Robert Calvo. Ens ha presentat el seu nou disc 'Inesperado' i ens ha explicat com l'ha fet. En aquest treball hi ha tot tipus d'estils, amb la millor versió de la Navarro. Aquest treball, diu ella, ens porta la sanació del tema 'Sola', amb el qual la vam conèixer musicalment al 2005.