Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

iñaki ortega

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Economía per gent gran amb "La revolución de las canas"

  Carles Lamelo conversa amb Iñaki Ortega, un dels autors de "La revolución de las canas". Llibre que ens parla de la longevitat, entesa com el fenomen en el qual una gran majoria d'éssers humans arriben a edats avançades amb bona salut, i que és molt recent. A Espanya, a principis del segle XX, només un de cada cent habitants arribava als seixanta-cinc anys, avui, el 95 per cent de les persones els supera. Com canviarà això la nostre economia?

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  NITS DE RADIO 13/12/2018

  Carles Lamelo conversa amb Iñaki Ortega, un dels autors de "La revolución de las canas". Llibre que ens parla de la longevitat, entesa com el fenomen en el qual una gran majoria d'éssers humans arriben a edats avançades amb bona salut, i que és molt recent. A Espanya, a principis del segle XX, només un de cada cent habitants arribava als seixanta-cinc anys, avui, el 95 per cent de les persones els supera. Com canviarà això la nostre economia? També conversa amb Carles Bayod i la seva proposta per "jugar a sentir". David Cervello parla amb Martha Gonzalez Peláez sobre les tradicions de nadal i ens proposa un menú per que hi hagi bon ambient aquestes festes.