Temas

ilerna online

SETMANA ILERNA FORMACIÓ

Formació Professional Continua: cursos personalitzats per a empreses i treballadors

Tanquem la setmana Ilerna Formació a Onda Cero Lleida i ho fem per parlar de la importància de la formació professional continua. En un mon canviant és més important que mai poder tenir les eines i conèixer les estratègies que ens poden fer prosperar en l’entorn laboral, d’aquí la importància que tant empreses com treballadors coneguin totes les opcions que hi ha per mantenir viva la formació.

SETMANA ILERNA FORMACIÓ

La Formació Professional Dual: aprendre mentre treballes

En el marc de la Setmana Ilerna Formació a Onda Cero Lleida avui parlem de la Formació Professional Dual. I es que en el procés formatiu dels alumnes és molt important tenir en compte la vessant més pràctica, és a dir, que puguin aplicar tots aquells coneixements teòrics i aprendre mentre treballen, a través dels convenis que cada cop s'estableixen més entre les empreses i els centres de formació, en aquest cas amb Ilerna.

SETMANA ILERNA FORMACIÓ

El futur passa per la Formació Professional

Arriba a La Ciutat Lleida la Setmana Ilerna Formació per parlar de l'evolució que la Formació Professional està tenint en els darrers anys com a opció de continuïtat formativa de qualitat. Coneixem els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior que ofereix Ilerna i la metodologia de treball, pràctica i centrada en l'aprenentatge basat en projectes (ABP).

Dimarts

La Ciutat Lleida 25/07/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre el centre educatiu Ilerna de Lleida amb el responsable de formació Josep Antoni Giné i el CEO d'Ilerna online Jordi Giné. Rami remeis i noticies del dia.