Temas

hospitals

L’ACTUALITAT A FONS

El Col·legi d'Infermeres de Barcelona reclama millores en les ràtios i en les condicions laborals

El col·lectiu d’Infermers i infermeres ha sigut un dels grups que ha estat al peu del canó durant tot el que portem de pandèmia. Un sector, que moltes vegades pren poc el protagonisme, però que és essencial pel funcionament del sistema sanitari. En parlem amb Glòria Jodar, directora de l'Àrea de Coneixement i Desenvolupament Professional del Col·legi Oficial d'Infermeres i d'Infermers de Barcelona.

L'ACTUALITAT I ELS SEUS PROTAGONISTES

La Fundación Atresmedia celebra Sant Jordi als hospitals infantils

Avui hem parlat amb Ana Mayoral, responsable de l'àrea de projectes d'humanització hospitalària de la Fundación Atresmedia. El proper 23 d'abril, la Fundación ajudarà a que tots els nens i nenes hospitalitzats puguin celebrar la Diada de Sant Jordi. Ho farà portant diferents exemplars d'un llibre als centres hospitalaris amb els quals treballa freqüentment en altres activitats.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 17/04/2019

Aquest dimecres hem parlat de l'operació sortida de la Setmana Santa a les carreteres, que viurà els dies més intensos aquest dijous i divendres. Hem berenat amb la Fabiana Finetto, que ens ha presentat la seva nova línia de moda per a dones reals. I hem explicat que la Fundación Atresmedia està preparant la celebració de Sant Jordi als hospitals on hi ha nens i nenes ingressats. En Carles Lamelo ens ha portat les novetats tecnològiques i hem anat de processó per Catalunya de la mà dels companys de les emissores de Tarragona i Lleida.