Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Heimebane

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Òscar Gonzalez ens proposa noves sèries.

  Parlem de sèries amb Oscar Gonzalez, avui amb un especial sobre com és tractat el món del futbol per les series de televisió. En concret parlant de "'Heimebane" serie que encara no ha arribat a casa nostre que parla d'una entrenadora (femenina) d'un equip de futbol de la primera divisió d'un país nòrdic (masculí).

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 06/11/2018

  Parlem de sèries amb Oscar Gonzalez, avui amb un especial sobre com és tractat el món del futbol a les sèries de televisió. En concret parlant de "'Heimebane" serie que encara no ha arribat a casa nostre i que parla d'una entrenadora (femenina) d'un equip de futbol de la primera divisió d'un país nòrdic (masculí). Clara Darder, la nostre terapeuta i experta en PNL ens parla de la "pressió" què és i com es pot alleugerir. Finalment Martha Gonzalez Pelaez, la nostra experta en protocol reflexiona sobre si ser educat i respectuós amb la majoria de gent suposa tenir un punt de hipocresia.