Temas

gremi de restauradors

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Els restaurants dels centres comercials es senten discriminats

En el dia en que han reobert els centres comercials a Catalunya després de 2 mesos tancats per les restriccions anticovid, a La Ciutat entrevistem el portaveu de l’Associació Espanyola de Centres Comercials a Catalunya, Víctor García.

Les noves restriccions de la Generalitat ja estan en vigor

El risc de rebrot baixa per primer cop en dues setmanes a Catalunya

El risc de rebrot, de totes maneres, segueix estant molt alt: en 367... Això son 11 punts menys que ahir. Augmenten, però, el nombre d'ingressats a l'hospital i el nombre de nous contagiats. Tot plegat mentre avui els restauradors es manifesten davant el Palau de la Generalitat contra el tancament de bars i restaurants: qualifiquen la mesura d'arbitraria i injusta.

EL PROGRAMA DE L'AGOST A ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 19:00h 09/08/2018

En l'edició de tarda del “Fem l'agost” hem parlat amb el director general del gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, ja que aquesta tarda han emès un comunicat demanant no polititzar l'acte de commemoració dels atemptats del proper divendres 17 d'agost. El nostre expert en seguretat, Enrique de Madrid, ens ha explicat l'estafa de l'amor i amb el Victor Maciel, el Sergi León, la Olga Ortiz i l'Anna Garcia hem obert la carpeta de les Bogeries Quotidianes amb les notícies més divertides de la setmana.