Temas

Grec Festival

L'ACTUALITAT A FONS

El sector de la cultura es reivindica com a segur

El sector reivindica que el protocol de mesures garanteix la seguretat a l’interior de les instal·lacions. En parlem amb el director del Festival Grec, que juntament amb el Cruïlla XXS podrà tirar endavant.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El fracàs pot acabar unint més que no pas el triomf

Avui hem repartit berenar doble al programa, perquè han vingut la Carme Pla i la Marta Pérez, integrants de la companyia 'T de Teatre', que representen fins el proper 28 de juliol 'Cançó per tornar a casa', a la Sala Beckett de Barcelona. Una història sobre el fracàs de tres dones que un dia van ser actrius i que ara es retroben, però amb nous personatges emmig de la història, com ara un hipnotitzador.

TEATRE, A LA BRÚIXOLA

Una mestra s'enfronta al bullying al final dels seus dies a les aules

Aquest dilluns ha tornat l'Adriana Díaz per parlar-nos de teatre. I en aquest cas hem parlat de l'obra 'Amor mundi', que es representa a la Sala Beckett de Barcelona en el marc del Grec Festival. Ens explica la història de l’Aurèlia, una mestra a punt de jubilar-se i amb una malaltia que l’està deixant cega. Ella, ha estat expulsada de l’escola on treballa per culpa de la reacció violenta que ha tingut amb una alumna.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Uns pirates del teatre reinterpreten a Shakespeare i les seves feres

Avui han vingut a berenar al programa la Laura Aubert, la Lloll Bertran i l'Arnau Puig. Tots tres formen part de l'elenc de l'obra 'Les feres de Shakespeare' que es començarà a representar al Teatre Condal de Barcelona el proper 29 de juny en el marc del Grec Festival. Una obra que ens situa a Pàdua, a Itàlia, al 1594. En una societat eminentment masclista, les dones intenten fer-se un lloc i canviar el rumb de la història.