Temas

fernando arrechea

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 21/06/2018

Actualitat, parlem amb el periodista i escriptor, Toni Orensanz, del llibre "Jocs i Llocs", entrevista a l'alcalde d'Altafulla, un dels municipis seu dels Jocs Mediterranis. Marxem de viatge amb Juan Antonio Martínez (somos viajeros), històries de l'esport amb Fernando Arrechea i parlem amb el pianista i compositor de la Banda Sonora dels Jocs, Sergio de la Puente.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 14/06/2018

Actualitat, parlem amb Òscar Manrique de l'Enoguia 2018 - 2019 de Tarragona, novetats de l'edició del Tarragona de Tapes, la música de La Clandestina, Històries de l'esport amb Fernando Arrechea i l'espai de versions musicals amb Adrián Muñoz.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 07/06/2018

Actualitat, parlem amb l'escriptor Pep Puig que ens presenta el seu llibre "Els metecs", entrevista a un tarragoní, integrant de la Selecció Espanyola de futbol, que participa al Mundial de cecs. Marxem de viatge amb Juan Antonio Martínez (somos viajeros), històries de l'esport amb Fernando Arrechea i l'espai d'òpera amb Joan Mª Martí.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 17/05/2018

Actualitat, parlem amb part de l'equip de Julia en la Onda, que divendres faran el programa al Teatre Auditori de Salou, marxem de viatge amb Juan Antonio Martínez (somos viajeros), històries de l'esport amb Fernando Arrechea i l'espai de versions musicals amb Adrián Muñoz.