Temas

Federico Moccia

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Federico Moccia: 'L'amor està a l'aire i ningú en pot escapar'

Avui ha vingut a berenar a l'estudi de La Brúixola un escriptor que ha venut milions de llibres arreu del món i que té una legió de seguidors que no se'ls acaba. Ha estat un honor rebre Federico Moccia, que ens ha presentat la seva darrera novel·la 'Mil nits sense tu' (Columna). Amb ell hem posat banda sonora a l'amor, que és l'essència de la seva literatura.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 05/06/2019

Avui hem berenat amb l'escriptor Federico Moccia, que acumula diferents bestsellers parlant de temes relacionats amb l'amor. Ara, hi torna amb una novel·la titulada 'Mil nits sense tu', i que és la segona part i última de l'obra predecessora. Per això hem dedicat el programa a Itàlia, preguntant a les persones que ens escolten que ens expliquin què és el millor de la gastronomia del país veí. La pasta i la pizza guanyen per golejada. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista a la secretària general de Medi Ambient de la Generalitat.

TRES VECES TÚ / EDITORIAL PLANETA

Federico Moccia: "Este libro ha sido muy doloroso para mí"

Avalado por el éxito de 'A tres metros sobre el cielo' y 'Tengo ganas de ti', el autor regresa con 'Tres veces tú', el desenlace de la historia de amor de Babi, Step y Gin que ya ha vendido más de un millón de ejemplares en España. Federico Moccia confiesa que ha escrito esta tercera parte porque se lo ha pedido una "enorme cantidad de lectores de todos los países del mundo". Aunque no piensa en una continuación, tampoco descarta nuevas historias sobre la trama principal si se dan "ciertos ingredientes".