Temas

faves

LES FAVES DEL DIVENDRES

Quim Torra ho certifica: el procés s'ha fotut una fava

Aquesta setmana s'ha certificat que el procés ja no va enlloc. Principalment perquè les dues forces impulsores de tot plegat, han partit peres. Era la crònica d'un divorci anunciat que ens ha acabat portant a la convocatòria d'unes noves eleccions per part de Quim Torra. Ell és l'home que s'emporta totes les faves que ha clavat aquest divendres en David Cervelló.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 25/10/2019

Avui ha vingut a berenar al programa l'home que ha ressuscitat Sherlock Holmes per al seu nou llibre. És José Carlos Somoza, que ens ha presentat 'Estudio en negro' (Espasa). En Xavier Abelló ens ha portat per la sala de 'Passos perduts' per analitzar l'actualitat política i en David Cervelló ha clavat les faves del divendres, que no són tendres. Hem completat tot plegat amb l'actualitat del dia i amb l'agenda del cap de setmana.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Rèquiem per la XIII Legislatura

En David Cervelló ens porta cada divendres les faves tendres. Què són les faves? Doncs el premi que atorguem a aquells personatges de l'actualitat que ens sembla oportú assenyalar. És una visió diferent de l'actualitat que, de ben segur, a molts els ajudarà a mirar més enllà. Avui en són protagonistes Quim Torra, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Albert Rivera, Pablo Casado i... Rosalía.

LES FAVES DEL DIVENDRES

La batalla pels himnes i els llaços de posar i treure

Els divendres, faves tendres. Per això, en David Cervelló ens porta les faves de la setmana. Una visió diferent a l'actualitat dels últims 5 dies i que ens ajudarà a veure-hi més enllà. La Diada de l'Onze de Setembre i la batalla pels himnes durant l'ofrena al monument de Rafael Casanova encapçalen un rànquing que completen Ada Colau, Pedro Sánchez i Pablo Iglesias.