Temas

eva yerbabuena

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 02/10/2019

Avui hem volgut posar en valor els avis i àvies del nostre país. Ens han visitat a l'estudi per a berenar l'actor Carlos Iglesias i el director de cine Santiago Requejo, que han fet la pel·lícula 'Abuelos'. També ha vingut en Lluís Soler a posar-nos a l'agenda els concerts dels propers dies i mesos. Hem entrevistat la bailaora Eva Yerbabuena i hem explicat les notícies del dia amb Xavier Abelló. Georgina Boixereu ens ha portat, a través de la seva càpsula del temps, a la proclamació de Mariano Rajoy com a líder del PP al 2004.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

Eva Yerbabuena balla flamenc amb música japonesa

Aquesta bailaora nascuda a Alemanya però criada a Granada es va veure captivada fa un temps per la música d'Anna Sato, que fa música de shima uta, aquella que és tradició a Amami, al Japó. Ambdues van crear l'espectacle 'Cuentos de azúcar', que es podrà veure el 12 de novembre al Palau de la Música Catalana, a Barcelona. Serà un espectacle solidari.

EL MAGAZINE DE CUENCA

Cuenca en la Onda 31/10/17

Hoy hablamos de la festividad de Todos los Santos y los fieles Difuntos/ Empleo, con Jesús Manuel Perea/ Eva Yerbabuena nos presenta su espectáculo del viernes en el auditorio/ Musiquerías con Marco Antonio de la Ossa.