Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Estabilitat

 • Logotipo Onda Cero

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 24/07/2018

  La Consellera de la Presidència Elsa Artadi garanteix estabilitat al govern de Sánchez sempre que es mantingui el diàleg... Artadi per cert, que ha anunciat que els diputats suspesos del seu càrrec públic no cobren el seu salari des del 13 de Juliol. Pendents també de les vagues tant a l’aeroport com al sector del taxi que comencen demà, en plena temporada de vacances d’estiu. Aquests, i molts d’altres, son els temes que expliquem al programa informatiu La Brúixola, amb Gabriel Figueredo.

 • AUDIO FRANCH OK

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 24/07/2018

  El govern de la Generalitat garanteix l'estabilitat de l'executiu de Pedro Sánchez sempre i quant continuï el diàleg per trobar una solució política al conflicte català. Pendents també de les negociacions a Iberia i Ryanair per intentar evitar les vagues previstes per aquesta setmana. I també hem explicat que els catalans puntuen amb un 7,2 el nivell de convivència a Catalunya segons un estudi de l'institut català internacional per la pau.