Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

ENRIQUE DE MADRID DÁVILA

 • Toni Marín

  Fem l'agost 6/08/2019

  Fem l'agost amb Toni Marín

  Al "Fem l'Agost" de dimarts hem parlat de l'esborrany que prepara la Generalitat que preveu prohibir fumar a les terrasses i cotxes de la ciutat de Barcelona. Ho hem fet amb el cap del servei de prevenció i control del Tabaquisme, Josep Maria Suelves, amb el responsable de la unitat de tractament del tabaquisme de l'Hospital de Bellvitge, el Dr Josep Maria Ramón, el president del Gremi de Restauració, Roger Pallarols i l'escriptor, Pere Montalà. Amb l'Ignasi Rubio del Pino hem parlat de les dificultats de viatjar amb animals a altres païssos i amb el CEO de Runroom, i co director del programa IN DIGITAL, d'ESADE, Carlos Iglesias ens hem acostat al món 4.0 i als drons d'Amazon. Ens ha visitat el cap de comunicació de la ONCE a Catalunya, Kike Calvo, per presentar-nos el seu llibre "El príncipe de la calle". Amb l'expert en educació, Xavier Chalé, hem debatut si cal o no posar deures per setembre als més joves i amb el Pol Corredoira ens hem endinsat en el món del reggaeton. Amb l'Enrique de Madrid Dávila i José Luis Vicuña, president del grup Vicuña, hem tractat com de vulnerables són els nostres habitatges pel què es refereix a seguretat. Per acabar el programa la Gemma Torelló, la Vanessa Hogarth i la Carme Sánchez ens han apropat a la bona vida amb les notícies més extravagants.

 • Toni Marín

  FEM L'AGOST 30/07/2019

  Ha augmentat la sensació d’inseguretat a la ciutat de Barcelona?

  En els darrers mesos han tingut lloc a Barcelona diversos episodis que han generat i estan generant una sensació d’inseguretat a la ciutadania. Amb l’Enrique de Madrid Dávila, expert en seguretat i el cap dels Mossos d'Esquadra, Albert Domínguez hem parlat de quines mesures s’estan prenent i com fer front a aquest repunt d’inseguretat que preocupa als barcelonins i barcelonines.

 • Toni Marín

  FEM L'AGOST 30/07/2019

  La problemàtica del top manta a la ciutat de Barcelona

  El top manta cada cop és més present als carrers de Barcelona. Al programa hem volgut abordar aquesta situació amb el nostre expert en seguretat, Enrique de Madrid Dávila, el President de l'Associació de comerciants de la Barceloneta, Sergi Ferrer i amb l'adjunt a la presidència de PIMEC COMERÇ, Carles Gironès, per saber i conèixer quins impactes econòmics i de convivència té per la ciutat de Barcelona el fenòmen del top manta.